NL editie / World edition

Kleine woorden die helen

door Bram Vermeulen


De aandacht die de Turks-Armeense journalist Hrant Dink vroeg voor de Ottomaanse genocide op de Armenen, kostte hem het leven. Zijn advocaat Fethiye Çetin krijgt het land toch aan de praat over het verleden, zonder grote woorden. Ze is schreef een boek. “Degene die je als vijand bestempelt, is misschien wel degene van wie je het meest houdt.”

Kleine woorden die helen De negentiende januari is een slechte dag voor Fethiye Çetin. Dan voelt het hier op de redactie van de Armeense krant Agos alsof er in Turkije niets beweegt en het land nog steeds gevangen zit in een onbespreekbare geschiedenis. Op de stoep van dit kantoor werd precies vier jaar geleden de Turks-Armeense journalist Hrant Dink neergeschoten. De zeventienjarige jongen die toen de trekker overhaalde, werd meteen gepakt. Hij gaf onomwonden toe dat hij Dinks vastberadenheid om te praten over het Turks-Armeense verleden, voorgoed wilde smoren.
 
Fethiye Çetin (60) is mensenrechtenactivist en advocaat in Istanbul. In de rechtszaal en voor de klas ijvert ze voor meer begrip tussen Turken, Armenen en andere bevolkingsgroepen. Ze stond Hrant Dink bij toen deze zich voor de rechter moest verdedigen tegen de aanklacht ‘belediging van het Turks-zijn’.
 
Sinds 2007 probeert Çetin de Turkse justitie te overtuigen dat de moord niet het werk was van een eenling – tot nu toe tevergeefs. “Hoe bestaat het dat zo’n jongen die nog nooit in Istanbul was geweest, precies wist hoe Dink eruitzag, waar hij werkte en hoe laat hij hem kon treffen om hem te vermoorden? Ik heb aangetoond dat het niet mogelijk is, maar de politieke wil om de verantwoordelijken te pakken ontbreekt nog steeds”, zegt ze. “Al die jaren. Dat maakt me diep van binnen verdrietig en wanhopig.”
 
Boek
Çetin zet eigenhandig het karwei voort dat Dink niet kon afmaken. Binnen en buiten de rechtszaal. Ze maakt het bloedige verleden van Turken en Armenen bespreekbaar, door de grote woorden te vermijden. In haar boek Het geheim van mijn grootmoeder, dat onlangs in het Nederlands werd vertaald, keert de advocate terug naar de dag waarop ze genoeg had van een zestig jaar oude leugen. Dat gebeurt op de dag van de begrafenis van haar grootmoeder, eveneens een dag in januari. Dan pas durft ze uit te schreeuwen dat haar grootmoeder geen Turkse was en dat haar werkelijke naam ook geen Seher was, maar dat ze werd geboren als de dochter van een christelijk-Armeens echtpaar met de naam Heranus.
 
In het boek vertelt Çetin hoe haar grootmoeder in 1915 werd gekidnapt door een Turkse officier en daarmee werd gered van een dodenmars naar de Syrische woestijn. Het is het verhaal van een van de vele Armeense kinderen die door Turkse families werden opgenomen en met een andere identiteit en een ander geloof voortleefden.
 
Haar grootmoeder vertelde haar het verhaal stukje bij beetje, pas op zeer hoge leeftijd. Hoe soldaten op een dag in haar Turks-Armeense geboortedorp de mannen bijeendrijven en afvoeren. Hoe de kinderen op elkaar schouders klimmen om over een muur te kunnen kijken waarachter de gekeelde lichamen van de mannen in de Tigris worden gesmeten. Hoe de grootmoeder van Çetins grootmoeder haar twee kleinkinderen in diezelfde rivier kopje-onder duwt, en zichzelf dan in de kolkende watermassa werpt.
 
Innerlijk gevecht
“Niet alleen mijn oma voelde zo lang de plicht om te zwijgen over die gebeurtenissen”, zegt Çetin. De Turkse staat heeft iedereen gedwongen om te vergeten en in een fictieve geschiedenis te geloven. ‘1915’ heeft niet alleen grote littekens achter gelaten bij de slachtoffers, maar ook bij degenen die het zagen gebeuren en niets konden doen om het te stoppen. In ons allemaal heeft het gevecht plaats tussen de innerlijke stem over wat werkelijk gebeurde, en de stem waarmee we spreken. Of het nu gaat over de Koerden, de Grieken of de Armenen. En toch willen we erover praten. Toen mijn grootmoeder eenmaal het zwijgen had doorbroken, bleef ze me terugroepen om meer te vertellen.’’
 
Nergens in Çetins boek staan de dodentallen waar Armeense en Turkse historici al zo lang over vechten. Nergens in het boek wordt het woord genocide gebruikt. “Die woorden en getallen doen vergeten dat we het over mensen hebben, mensen met verhalen. Ze ontnemen ons het zicht op het werkelijke lijden. Ik herinner met nog hoe het Amerikaanse Congres vorig jaar stemde over de vraag of er nu wel of geen sprake was van genocide. De stemmen werden geteld alsof het een voetbalwedstrijd was. Voor mij telt alleen het verhaal, niet de propaganda.”
 
‘Jouw oma is mijn oma’
Toen haar boek net uit was, vreesde ze de reacties. Hrant Dink werd vermoord, schrijvers als Orhan Pamuk zijn aangeklaagd omdat ze ‘1915’ bespreekbaar probeerden te maken. Maar op het boek van Çetin kon niemand boos worden. Het verhaal van haar oma was onbetwistbaar. “De rechters en aanklagers met wie ik dagelijks werk, kwamen naar me toe om te zeggen hoe het lijden van mijn oma hun speet. Een Turkse journalist belde me op en zei: jouw oma is mijn oma. Turken spraken me aan op straat en zeiden dat ze ineens anders naar hun eigen oma’s zijn gaan kijken. Zelfs de meest extreme nationalisten reageerden vol begrip, ze vroegen me hooguit niet het lijden van de Turkse oma’s te vergeten.”
 
Het boek van Çetin verbrak het stilzwijgen van tientallen andere Armeense kleinkinderen die decennialang als Turken door het leven gingen. De 25 indrukwekkendste verhalen bundelde ze in een tweede boek, Kleinkinderen. Met die nieuwe ontboezemingen reist ze niet alleen de wereld af. Ze staat ook voor de klas op Turkse scholen waar de geschiedenis die door de staat is geschreven, nog steeds als een onbetwistbare waarheid wordt gedoceerd. In die versie van het verleden wordt eraan voorbijgegaan dat vrijwel iedereen in dit land wortels heeft in gemeenschappen die moesten worden vergeten. Koerdisch, Armeens, Grieks, aleviet.
 
“In Turkije denken we altijd dat iedereen die geen soennitische moslim is, de vijand is. Maar ik probeer te laten zien dat die ander in ons allemaal zit en in al onze families. Degene die je als vijand bestempelt, is misschien wel degene van wie je het meest houdt.” De moord op Hrant Dink is nog altijd niet opgelost. De grens tussen Turkije en Armenië zit, ondanks de beloften van politici in de hoofdsteden, nog altijd potdicht. Maar in het land van de grootmoeders is het praten eindelijk begonnen.


DelenLaatste reacties (16)

victor leman
Geplaatst op: maandag 16 januari 2017 om 16:05
TURKSE VLAG, MOSKEE MET DE MINARET, VROUW MET DE HOOFDDOEK: DE NIEUWE SYMBOLEN VAN MOSLIM INVASIE!

Moslims identificeren zich met beperkte middelen: Moskee minaret, Islamitische slagerij en hoofddoek.
Arabische en Turkse moslims zien moskee minaret als een teken van de bezetting! De primitieve middelen zijn de belangrijkste tools in handen van Moslims. Turken en Arabieren kunnen nu in Europa grote enclaves creëren en veel gebied afbakenen met de moskeen en hoofddoeken.
Erfenis van een Arabische stam in de woestijn die alleen geiten en schappen had: voor de Turken en Arabieren zijn de moskeen, Islamitische slagerijen en hoofddoeken heel belangrijk.


INVASIE!
Hoe meer aanslagen in Europa, des te meer Moslims binnen!
Stimulatie en Mobilisatie van Moslims met de primitieve symbolen; verspreiding van hoofddoek, halal vlees en moskee minaretten...
Steeds meer moslim strijders onderweg! Wat hebben zoveel Moslims in een niet-islamitische land te zoeken?
Na iedere terreuraanslag in Europa, nog meer Vrouwen met een hoofddoek; hoe meer moslims binnen, des te meer vrouwen met een hoofddoek! Hoe meer Islamitische terrorisme hier, des te meer moskeen bij...!

Steeds meer moslims in de nieuwe wijken van de grote steden. Ze zetten hun heilige oorlog met de moskeebouw voort!
Vervolgens komen er halal winkeltjes in de moskeen om nog meer analfabete moslims binnen te trekken.
Buiten de moskeen hangen ze meteen een grote bord met de “islamitische slagerij”, "HALAL" en ook Turkse vlag en portreten van andere moslimdictators! Dit doen ze ook in de wijken waar nog steeds Europeanen in meerderheid zijn! Dit is een beginsignaal dat er nu ook deze wijk aan de beurt is! Moslims weten instinctief dat ze met dit soort acties de bewoners kunnen verdrijven. Een grote Moskee, en “halal” borden, met analfabete, asociale hoofddoekvrouwen, is een super wapen geworden om een land van binnenuit te veroveren.
Onder gebruikmaking van de strijdmiddelen en mogelijkheden die de democratie en het rechtssysteem van het Westen zelf, in samenhang met een burgerlijke meerderheid, toestaan en bieden, kunnen de Moslims Europa van binnenuit bezetten.

Nu zijn we getuige van de historische gebeurtenis van de derde agressieve expansiegolf van de islam. Islam is een andere vorm van oorlogsvoering en twist heeft. Deze keer zet hij in op immigratie, vermeerdering en terreur.


De huidige islamisering en bezetting vindt van binnenuit plaats.

Baren, Baren en weer Baren!!

De islamitische vrouw moet de islamitische machthebbers dienen..
Baren tactiek wordt tegenwoordig succesvol ingezet in de “Jihad”. Onder het motto “Wij baren jullie kapot”, ter islamisering van Europa. Europeanen betalen belasting om kinderbijslag , uitkeringen enz. te bekostigen voor de islamitische vluchteling, om straks zelf gedood of als slaaf te dienen.
Achter de islamisering van Europa, vindt er een gigantisch proces van menselijke beweging van het zuiden naar het noorden plaats. Van Afrika naar Europa, die tot de verandering en tot de ondergang van de cultuur van het Avondland zal leiden.


Christenen, Socialisten en liberalen buigen voor de islam en laten ze dat hier in Europa de belasting betaler voor de islamisering van Europa betaalt.

Niet alleen de PVDA en D66, maar ook GroenLinks militanten, willen door middel van miljoenen migranten de westerse samenleving stap voor stap van binnenuit te ondermijnen en uiteindelijk te laten islamiseren...


Groen links blijft de Moslim leiders te steunen. Ze willen Europa overspoelen met valse vluchtelingen. Het uiteindelijke doel is de overname van heel Europa.
Huidige moslimmigratie is een goed georganiseerde tocht door Turkije, Saoedi-Arabië, Qatar, Koeweit en om daarmee uiteindelijk slechts één doel te dienen:de invasie van Europa!
De infiltratie woekert als een kanker steeds verder Europa in. Veel plaatsen zijn al gekoloniseerd. Grote steden onder de voet van Moslims.

Megamoskeen met de minaretten trekken om hun beurt nog meer moslims naar Europa! Noord Afrikaanse jongeren zien de moskee als bewijs van dat Europa ten prooi gevallen is en stromen massaal binnen...

Grote moskeen, massa hoofddoek vrouwen en gelijk Hallal winkeltjes! Alles wordt klaargezet om invasie van Moslims tot stand te brengen. De vorming van een nieuwe kolonie is dus op deze manier werkelijk een nieuwe bedreiging.
Turkije is dus een bloedserieuze bedreiging en een direct gevaar voor het Westen.

Diyanet, Milli Gorus, Moskeekoepel etc..onder leiding van Turkse geheime dienst, zijn inmiddels werkzaam in landen waar grote aantallen Turken als “immigrant” aanwezig zijn, zoals in Europa. Deze grote paramilitaire militie organisaties zouden in Europa, Turkse etniciteit kunnen versterken en assimilatie tegen te gaan!

In Europa zijn zodoende inmiddels vele duizenden militanten van deze organisaties werkzaam: het totale aantal personeelsleden betreft ca. 240 000. De activiteiten zijn in principe gericht op de hele bevolking, want de islam wordt gezien als een belangrijk element van de gemeenschappelijke Turkse identiteit.

victor leman
Geplaatst op: woensdag 28 december 2016 om 13:47
Europa gaat eraan omdat het wordt overspoeld door islamitische strijders op oorlogspad.

Opmars van massa Moslims groeit razendsnel in de grote steden. Veel steden lopen grote gevaar dat ze binnenkort in handen van de moslims vallen!

Meeste Moslimstrijders komen via "migratie" Europa binnen. Nog honderden miljoenen Moslims uit Noord- Afrika, Syrië, Turkije, Pakistan, Mali, Irak, Soedan, Somalië en Afghanistan wachten af om binnen te dringen!


Dictator Erdogan wil zo snel mogelijk visa vrije toegang naar EU. Hij wil de bloeddorstige strijd met Brusselse elite en dankzij een niet bestaande "grenspolitie", naar Europa verplaatsen.


DE GRENZEN VAN EUROPA WORDEN NIET BEWAAKT!

Maatregelen worden er niet genomen. Grenzen met Turkije en Arabische landen blijven open. Moslims blijven binnenstromen, waaronder Taliban, Al Qaida, Nusra en IS- aanhangers.
EU leiders hopen dat Erdogan als een dictator van de ergste soort, zelf een ultieme jihadist op oorlogspad en zal niet rusten tot hij zijn Ottomaanse kalifaat heeft, een brutale dief met leugens, voor hen, de grenzen van EU gaat bewaken. (in tijd van Byzantijnse rijk dachten ze ook!!

Zorgelijk deze ontwikkelingen. 
ZE ZULLEN GESCHOKT ZIJN EN HET NIET BEGRIJPEN...!

Moslims van Erdogan zijn bezig met een offensief tegen onze waarden en normen. Ze worden als slecht gezien door de binnenstromende miljoenen migranten...! Zij trekken zich niets aan van de morele en culturele normen van het "gastland" !
De waarden en normen van de oorlogvoerende moslimlanden zullen leidend moeten worden. Binnen de Islam is terrorisme, liegen en bedriegen omwille van een “hoger” doel toegestaan. Ze komen als vijand binnen. Dus tegen de Europeanen mogen ze alles doen! Het lijkt elke keer even rustig. Maar vervolgens werd de opmars van de Islamieten verder ingezet.
Het uitmoorden van onschuldige burgers en de verspreiding van permanente angst wordt heel snel binnen Europa (Dar - al Harb) uitgevoerd.
Moslims krijgen logistieke steun van de gefaalde EU bestuurders. Willens en wetens miljoenen moslims binnen laten, waaronder een grote lading Al Qaida, ISIS, NUSRA aanhang, en dan geen voorstander van politie bescherming voor de feestviering!

De fundamentalistische islam wordt hier door de EU en haar schoothondjes van harte welkom geheten. Europa komt weer een stapje dichter bij de Middeleeuwen terug naar af. De bestuurders trekken de conclusies wat de moslims wilden bereiken.

De bestuurders van PVDA, CDA, GL en D66 werken als vrijwilligers voor de moslims. Het is een schande dat de gemeentebesturen actief mee helpen aan de bouw van moskeeën, islamscholen en grote locaties beschikbaar stellen voor hun "gematigde rebellen"!

Turkse dictator Erdogan, wilde ten koste van alles een grote moskee, de westermoskee te laten bouwen in Amsterdam. Gemeentebestuur in iedere gaval vormde geen enkele probleem, die gingen meteen aan het werk..

Westermoskee is gebouwd tegen de wil van de bevolking. Corrupte gemeente bestuur, onder leiding van Cohen, Samsom, Asscher was vastberaden om de grootste moskee van de EU bouwen voor Erdogan.
Westermoskee functioneert nu als een grote militaire kazerne voor Erdoganpartij DENK! Partij DENK krijgt orders van Erdogan om nieuwe moskeen te stichten..Het wordt de hoogste tijd hier paal en perk aan te stellen met harde hand.
Corruptie en verraad onder leiding van Cohen en Asscher, dat is in Amsterdam zeker het geval. De gemeente gaat nog steeds zelf de Moslims stimuleren en subsidies regelen voor nieuw te bouwen moskeen...!

Jarenlange omkoop proces en duizenden moskeen in Nederland!

Westermoskee, waar Cohen toen keihard voor lobbyde en waar de gemeente Amsterdam miljoenen wegschonk aan deze Jihadisten van Milli Görüs en Diyanet!
De AKP propaganda ligt er zo dik boven op dat de indruk ontstaat dat de Erdogan is in Amsterdam opgestaan, en plaats heeft genomen achter de moskeekoepel! 

PVDA, GL,D66 en CDA werken nog steeds als vrijwilligers voor Erdogan. Moskee koepel van Erdogan die zich gedraagt als een georganiseerde bende, wordt als enige gesprekpartner beschouwd..!


WAAROM WIL DICTATOR ERDOGAN EERST GROTE MOSKEEN BOUWEN IN HET WESTEN!


De Turkse invloed, macht verbreiding is levensgroot afhankelijk van de grote moskeen met de hoge minaretten. Minaretten functioneren als magneten, ze trekken alleen nog meer...! Daarom wordt het ook elke keer grote reclame gemaakt in Turkije als ze nieuwe moskeen bouwen in Nederland! De verspreiding van de islam in Europa is voor AKP het werkelijke hoofddoel van het beoogde Turkse lidmaatschap van de EU. 
Dictator Erdogan weet dat de grote meerderheid van de moslims zich identificeert met de moskee minaretten en de hoofddoeken... Aanwezigheid van een grote moskee in een wijk is dus levensbelangrijk voor de Islamitische leiders die migratie als dekmantel gebruiken.


EU LEIDERS!

De poorten zijn wijd open. Via Turkije wordt de islamitische heilige oorlog van Azië en Afrika verplaatst naar Europa. Voor de derde keer in 14 eeuwen is de Islam in staat om voet aan de grond te krijgen in Europa.
En nu, vooral de moslimfundamentalisten die het allereerst en in de grootste aantallen naar West Europa trekken. Zij geven daarmee gehoor aan de veelvuldig herhaalde opdracht van de moslim dictators om te emigreren en de hele wereld met geweld te onderwerpen.

Er is gewoon een mosliminvasie van Europa aan de gang en de politici laten alles maar gebeuren, het is gewoon niet te geloven. Er waart een eigenaardige slapjanus geest door Europa, de media en de politici hebben hun indoctrinatiewerk goed gedaan.
De politici verkwanselen onze vrijheid, onze identiteit, alles. Veel binnengekomen moslims zullen ook hier radicaliseren, zijn doen zich nu zielig voor maar zijn het niet. Het Paard van Troje wordt binnengehaald.

De ramp bestaat eruit dat de politici niet willen inzien dat bijna al het kwaad uit de islamitische gebieden komt.

De gehele Europese elite en de politici hebben gefaald in elke discipline met betrekking tot de ongebreidelde 
instroom van massa moslims onder de mom "migrant" naar Europa.

En nog hebben ze geen oplossingen...

Om 380 miljoen Europeanen te beschermen moet je wel kiezen voor een deugdelijke grens bewaking en veel meer politie en leger bij de buitengrenzen met Turkije en Arabische landen: leger, niet meer richting Oekraïne, maar richting Middellandse zee en Turkije!
De oplossing voor Islamisering/Jihadisme zou zo eenvoudig kunnen zijn toch en dan zijn we ook vrij.
Gewoon alle jihadisten het land uit terug naar hun eigen land! Anders zijn we gewoon overgeleverd aan wat de EU beslist, samen met de rechterlijke macht die er voor zorgt dat deze terroristen vrij spel hebben.
victor leman
Geplaatst op: vrijdag 23 september 2016 om 10:16
De decreten van Erdogan!

Dictator Erdogan, die controle houdt over zijn Turkse onderdanen in Europa, vaardigt weer nieuwe decreten. Hij dicteert dat alle mensen die uit Turkije verzonden zijn, moeten in Europa uitsluitend Turkse waarden en normen volgen..

Erdogan gebruikt zwakke EU als zijn nieuwe voedingsbodem voor de islamisering...


"Eet geen Europees", preekt Dictator...! Europese voedsel is volgens hem besmet met allerlei hormonen die hoofdzakelijk uit de varkensvlees voortkomen, waardoor de genetica van de Turken corrupt raakt en als gevolg identiteit van de Turkse cultuur verloren gaat. 
Om te voorkomen dat de Turken Europese voedsel kopen, terwijl ze op de Europese grondgebied zich bevinden, verbiedt hij zijn Turken het eten van een Europese land. Dit gebaar, een gebaar van leider in dit systeem is een heerser, die zijn wil oplegt en elke bedreiging van zijn eer, of die nu van binnen of buiten komt, probeert de kop in te drukken. 
In een dergelijke context gaat de ‘leider’ van de Turken alles in het werk stellen om de ‘genetica’ van de moslim van de eigen groep te beschermen !
Erdogan exporteert niet alleen een vijand naar Europa, maar ook hun gewoontes en de hun haatcultuur..

Erdogan gaat ook tot in detail, niet alleen voedsel soort maar ook genetische ontwikkelingen binnen de eigen groep te garanderen in Europese landen.


ERDOGAN VERBIEDT DE TURKEN NAAR EUROPESE RESTAURANTJES TE GAAN!

De normen worden strenger gecontroleerd dan voorheen...Ongelooflijk, exporteren al die Turken, bovendien hun voedsel controleren in Nederland... En nog steeds trappen onze regeringsleider erin.  Er is sprake van een politiek-economisch en religieuze mobilisatie. Erdogan wilt dat niet allen met de aparte kledij, met de hoofddoek apart staan, hij voegt nu ook voedsel toe die ze moeten gebruiken.
Ze komen naar Nederland als dieven in de nacht. Turken komen om in Nederland de boel te destabiliseren en verder niets anders komen doen. De boel oplichten uitvreten en als het klaar is rotten ze op naar hun eigen paradijs.
Waarom wilt dictator Erdogan, eerst visumvrij reizen naar Europa voor zijn Turken ?
Het startpunt voor zijn doel, is de mogelijkheid voor circa 80 miljoen Turken om visa vrij door de Europa reizen.  De uitbreiding van de Islamitische Turkse enclaves in Europa is een van de lange termijn doelstellingen van de Turken.

Het visa vrij reizen binnen de EU van Turkse islamisten is een zeer effectief middel om honderden miljoenen Moslims te mobiliseren richting zwakke Europa... Het openen van de EU-grenzen voor 80 miljoen Turken betekent niets meer of niets minder dan de overgave aan de Islamitische invasie! De oorlog gaat niet om mensen, post moderne salafisten zoals Erdogan, willen meer controle in Europa. De Moslim landen beginnen significante fondsen naar Turkije, Marokko, Irak, Somalie, Afghanistan, pakistan te sluizen en ontwikkelen instellingen om hun eigen propaganda te verspreiden, inclusief bouw van duizenden moskeen, het opzetten van Koranscholen en een aparte islamitische netwerk. Erdogan haalt ook jonge Moslims voor training naar Turkije, om zo een nieuwe generatie predikers te scheppen die geschoold waren in Islam.
Salafisten worden officieel als imams bekrachtigd in Turkije en vervolgens naar Europa en Azië gestuurd om de islam te verspreiden.
Stop massaal met het betalen van roofbelastingen tbv het Islamisme en het overnemen van het land door de post moderne jihadisten.

florac
Geplaatst op: vrijdag 24 juni 2016 om 15:57
Kolonisatie van Europa door de uitstoot van Moslims.


Islamitische immigratie gaat onverminderd door! Het snelle voortplanting is een heilige plicht van de moslims, en hierdoor ontstaat altijd een grote overschot van moslimbevolking!

Exponentiële groei, overbevolking in Moslimlanden en de gevolgen.

Non stop groei en overbevolking is de basis van alle burgeroorlogen in Moslimlanden. Van Bangladesh, Pakistan, Irak, Syrie, Turkije, Libie, Soedan tot Marokko zien we overal overbevolking probleem. Sinds jaren 70 kunnen ze hun bevolkingsoverschot zonder problemen naar Europa verplaatsen. 

DEZE OVERBEVOLKING IS HET ENIGE WERKELIJKE PROBLEEM !

Het gevaar is dat deze moslims nu met een nog grotere overschoot, hele Europa kunnen koloniseren! Ze komen nu met de miljoenen binnen...Bevolkingsgroei van moslims onder speciale omstandigheden is sneller. Nieuwe broedplaats van Moslims is nu Europa geworden.
In huidige situatie passen de Moslims niet meer restricties en gaan er stemmen steeds op om een nieuwe tocht demografisch te ondersteunen door een doelgerichte kolonisatiepolitiek, desnoods door misdadigers naar Europa te verbannen en jonge meisjes te verplichten om ter plekke te trouwen met moslims. Mohammed was ervan overtuigd dat de Arabieren kunnen de wereld veroveren via zijn succesvolle demografische oorlogdoctrine!!
De ergste gevolgen van deze bevolkingsexplosie zullen nog komen...

Abnormale groei van Moslims en gevolgen daarvan, huidige jihad oorlogen hebben niks mee te maken met de mensenrechten etc... Creatie van overbevolking is een grote wapen van Islam... Europa is nu al overbevolkt door de binnengedrongen massa Moslims. De komst van nog meer moslims uit Afrika en Azië zal de problemen alleen maar groter maken.

Mohammed, voor zijn wereld dominantie heeft een nieuwe wapen gevonden.

Creatie van een constante overbevolking als religieuze plicht, heeft altijd succes gehad en werkt nog steeds! Moslims exporteren hun uitstoot naar Europa en dit noemen ze migratie! De vele miljoenen moslimmannen die nu Europa binnenkomen, zijn opgevoed en opgeleid hoe ze nieuwe gastland kunnen koloniseren. Met huidige politieke doctrinaire patronen verstikken ze de vooruitgang en vernietigen ze bestaande cultuur, wat Mohammed ook deed...!
De islamitische expansie is een feit. Ze wordt door de goddelijke hand gestuurd. Vandaag de dag wordt de jihad niet meer gevoerd door staten met legers. Dat zou ook niet kunnen. Zodra een islamitische overheid openlijk een oorlog tegen het Westen zou beginnen, zou zij door westerse legers worden vernietigd. De tactiek van de jihad is dan ook gewijzigd. De Islam heeft een andere manier gevonden om Europa te koloniseren;middels de baarmoeder, immigratie en het bekeren van zwakke Europese volkeren.

EU leiders willen de waarheid niet zeggen tegen hun eigen bevolking! Binnenkomende massa moslims is juist de slachtoffer van de barbarse Islam zelf. Overbevolking en structurele verplaatsing van de uitstoot is goed geregeld met de Islamitische regelgeving! Moslims volgen de wetten van Islam en hun jihad oorloggen zijn dus onvermijdelijk!

De creatie van een constante overbevolking via een niet- naturelle weg is een grote wapen voor de Islam. Het is een wet in Islam en bedoelt voor de dominantie van hele wereld! De migratiestromen die de laatste jaren op gang komen de verkeerde oplossing zijn voor het probleem van de overbevolking. Wat ons hier in Europa betreft zullen we iets moeten verzinnen dat Arabieren, Turken, Pakistanen en Afrikanen in staat stelt hun eigen overbevolkingsproblemen op te lossen zonder die te exporteren naar Europa.

In 622 was Mohammed ook een migrant, dan wel een vluchteling. En hier begint het succesverhaal van de islam. Uiteindelijk was Mohammed in staat om in minder dan een decennium in Medina een regime te vestigen.

florac
Geplaatst op: woensdag 24 februari 2016 om 16:23
TURKIJE EN JIHADISTEN PROBLEEM!


De Turken vormen een grote gevaar voor Europa! Turkije steunt alle Jihadisten in Syrië, inclusief ISIS.
De regeringen in EU, die zoveel miljoenen moslims binnen hebben gelaten en hen een tweede paspoort hebben gegeven, importeren nu nog meer moslims!

In Europa opereren tot nu toe vooral de zogenaamde vreedzame imams en andere militanten.. Deze Anti-Europese Moslims organiseren zich in de politieke partijen van de corrupte machthebbers.


Vanaf de jaren 80 hebben de Moslims al naar schatting 50 miljard euro besteed aan de bouw van moskeeën en islamitische culturele centra's in Europa. Met dit geld zijn 9.500 moskeeën en 21.000 islamitische culturele centra gebouwd van waaruit het wahabisme, de islam, wordt gepropageerd.
Turkije en Marokko doen via hun ministers van Religieuze Zaken hetzelfde. In een periode van 30 jaar hebben de moslims in Europa 15.800 moskeeën gebouwd. Moslims in het Westen mogen zoveel moskeeën bouwen als ze willen en kunnen financieren of laten financieren, door Saoedi-Arabië of de Turkse achterban van Milli Görüs!
Turkse dictator Erdogan: "Allah is ons doel. De Profeet is onze leider. De Koran is onze wet. De strijd is onze manier. De Moslimbroederschap is overal!
De Jihad club van AKP is van harte welkom in EU!! Salon socialisten, Christenen ven de oude garde vinden dat de Moslim Broederschap niet gevaarlijk is. Het is een slag in het gezicht van ieder mens dat beschikt over een gezond verstand. 

Turkse en Arabische moslims in Europa steunen dictator Erdogan. Hij zegt : “De islam is al de overwinnaar, Ik stel dat de verovering deze keer niet met het zwaard zal gebeuren, maar door prediking en ideologie”.
Erdogan opereert niet alleen in Europa via zijn 5.colonne, ook is hij direct betrokken bij de Syrische burgeroorlog!
Alle Jihadisten gaan en komen via Turkije, ze worden in Turkije opgeleid en bewapenend! Eenmaal gearriveerd in Turkije worden de jihadisten, per autobus en geëscorteerd door de MIT, getransporteerd naar Syrië.
Miljoenen Turken zijn aanwezig in Europa, Hoofdzakelijk hangen deze Turken aan de jihadisische ideologie van de Moslimbroeders, Al- Qaeda en ISIS! Om hun doelen te bereiken gebruiken ze met name sociaal democraten, socialisten en verminkte Christenen. Ze hebben een Europese coördinatie vanuit Turkije geïnstalleerd. In werkelijkheid zijn ze niet zelf een aparte partij, maar vormen de paramilitaire tak van Turkse invasie macht! EU elite heeft een Islamitische invasie macht gecreëerd in Europa! Turkije is mede verantwoordelijk voor het ontstaan van ISIS en al Nusra en zal deze groeperingen straks onherroepelijk gaan gebruiken in zijn streven naar het Ottomaanse rijk, oftewel het nieuwe islamitische groot -kalifaat... Erdogan, als een soennitische fundamentalist wil een islamitisch staat, en de extreme moslim rebellen komen daarbij erg goed van pas. Erdogan is feitelijk een dictator met extreme ideeën.

In alle steden van West-Europa er zijn islamitische enclaves ontstaan waarover politie, overheid en justitie hun controle en autoriteit compleet kwijt zijn. Deze gemeenten zijn islamitisch gebied, voor altijd en eeuwig. Beelden die wij allen normaliter kennen van wijken in irak, Syrie en Turkije spelen zich nu ook in de achtertuin van ons land af.
Marijke
Geplaatst op: woensdag 3 juni 2015 om 23:08
Lees met belangstelling het stuk van Bram Vermeulen. Zeer zeker een bijzondere vrouw Fethiye Cetin - binnen de beperkte ruimte weet zij toch een opening te vinden. Goed dat haar manier van opereren extra aandacht krijgt.
Ellen
Geplaatst op: dinsdag 24 februari 2015 om 08:31
KAFIR en JIHAD!

Moslims in Nederland noemen Nederlanders "Kafir" of "kafier" (vijand) en delen met elkaar hun afschuw voor de Nederlandse cultuur. Gelet op de benoeming "kafir": de "kafir" die dit stempel krijgt opgedrukt is een Nederlander. Het concept "kafir" heeft dus betrekking op een vijand! De jihadisten die moorden in naam van islam, rechtvaardigen hun acties door het bestaan van kafir's, in werkelijkheid worden ze gedreven door de bewuste aanwezigheid van ongelovige " kafir's". Het gedachtegoed gaat ervan uit dat de Nederlanders als geheel "kafir's" zijn en uiteindelijk de islamitische staat als enige goede optie zal wensen en accepteren. Het gaat niet eens meer om Hamas, Taliban, Al-Nusra, Boko Haram of IS moslims. Moslims (meer dan 90% salafisten) die hierheen komen, noemen Nederlanders "kafir", al onderweg praten ze over "kafir's land": men komt dus als vijand binnen. Nu, geen verassing dat hun kinderen massaal jihadisten aan het worden en hoef je ook niet meer "islamofobe" of PVV'er te zijn om je naturelle rechten te verdedigen!!

In het boek van moslims staat dat het hoofd van de "kafir" afgehakt moet worden. In de koran staat het dus hij/zij (Nederlander) is gevaarlijk!  
Om dit te bereiken maken zij gebruik van alle middelen die hen voorhanden zijn, maar tijdelijk zijn zij gericht op niet-gewelddadige middelen.
“De Moskee is de weg en de waarheid.”
“Waar je ook bent, bouw een Moskee.”
‘De Moskee is de eerste fabriek waar jihadisten worden gevormd’ : (Al_Qaeda)
Jihad, de oorlog die de Islam moet verspreiden over de ganse wereldbol, zo inherent is aan de Islam dat “elke moslimfoetus in de wereld oproept tot eenheid door de Jihad.“

De fundamentele basis en de opvoeding en opleiding [van de moslims] begint in de moskeeën… Beseft u wel wat de moskee is? Het is de eerste fabriek waar mannen worden opgevoed om Allah te vrezen en te behagen; [het is] de eerste fabriek waar Jihadstrijders worden gevormd…

In vaktermen vallen deze islamisten even goed onder het fundamentalisten als andere jihadisten, zij imiteren de niet-moslims en laten zich daardoor beperken. In vaktermen vallen moslims in Nederland even goed onder het fundamentalisten als andere jihadisten! Want ze nomen ook Nederlanders als "kafir", net als ISIS.
Door de Nederland betaalde imams prediken dat de jihad een heilige plicht is voor alle moslims! Bijna alle activiteiten in de moskeeën zijn gewijd aan het bestrijding van de "kafir's". 'Matig" genoemde Jihadistische islamisme is weer de meest succesvolle ideologie waardoor in Nederland geboren moslimjongeren een perspectief aangeboden krijgen! Het is dus geen toeval dat nu geïndoctrineerde kinderen voor de jihad kiezen! Het is ook verrassend dat in Nederland wonende Moslims, Nederlanders openlijk vijand noemen en tegelijkertijd zich als matig laten bestempelen! Ze dragen doelbewust provocerende kledij (hoofddoek, boerka etc...), geen Nederlandse TV, geen Nederlandse kranten. Voor vrijwel alle islamieten geldt alleen het woord van allah en dat zij alleen open staan voor jihadistische imams en houden zich strikt aan de anti-Nederlandse cultuur!

Het ligt voor de hand dat de samenbindende kracht van de moslims erg groot is. De ‘gewone’ maatschappij moet er doorgaans weinig van hebben, en naarmate de maatschappij meer als vijandig wordt ervaren zullen de jihadisten hechter worden. Het gevaar van deze twee complementaire ontwikkelingen schuilt daarin het vermogen tot kritische reflectie op de duur volledig wegvalt. Oude garde maakt een fatale denkfout door te denken dat islam uiteindelijk zal wegsmelten. Europese politici hebben bewust de ogen gesloten. Het is juist de islamitische wereld die het westen niet alleen als een bedreiging ziet, maar juist als een potentiële vijand, waarin maar één antwoord mogelijk: demografische explosie moslims via de baarmoeder, prediking en oproepen tot invoeren van jihad.

Elke ideologie kan bestreden worden met een alternatieve ideologie. De strijd begint altijd bij het gedachteplatform. Een middeleeuwse ideologie/cultuur kan niet bestreden worden met een steentijdperk ideologie. Politici en opiniemakers proberen islamitische politieke ideologie te verdedigen (matig en goed noemen) om jihadisten te bestrijden! middeleeuwse islam kan niet bestreden worden met de lege hoofden van regeringleiders en opiniemakers die onafgebroken oproepen om islam te faciliteren. Hierdoor is de maatschappij in de ban van islamitische radicale ideologie, die zich baseert op een letterlijke uitleg van de Koran.

Een keuze voor radicaal Islamitisch gedachtegoed is dan niet slechts een keuze voor een overtuiging of een geloof. Oude garde heeft geen enkele vooruitgang geboekt in het gebied van filosofie en wetenschap en heeft een mentale vacuüm gecreëerd, zodat nieuwe generatie moslimjongeren hun identiteit dan met het onderschrijven van dogma’s of denkbeelden van middeleeuwse toestanden:soldaten godsdienst, non-stop oorlog, polygamie, moskeen met de hoge minaretten etc... 
Nihilistische bewegingen van de jaren 60 die nu hun achterlijke beleid/filosofie dicteren, hebben uiteindelijk een "goed islam" uitgevonden die beter is dan de ISIS islam! Precies deze transformatie heeft het Europese zelfvertrouwen blijvend aangetast. Nihilisten van oude garde zijn niet beter dan de islamisten. Achterlijke opinie en beleidsmakers bieden dus niks nieuws, Jongeren die horen dat de islam en koran goed is, worden massaal jihadist/massamoordenaar!

ISLAM VERDEDIGEN VERSUS JIHAD BESTRIJDEN!

Het is een paradigma-probleem. 

Terwijl er sprake is van een grote dreiging van jihadisten ‘die zich beroepen op islamitisch fundamentalisme als inspiratie’. Oftewel, op de koran, beweert oude garde, dat de islam als religie niet mag worden verward met islamitisch fundamentalisme als ideologie. 
Terwijl fundamentalisme simpelweg uit de islam voorkomt, propageert bestuurlijke macht dat islam en de koran geen voedingsbodem zijn voor de Jihadisten. Echter, zowel de religie als de ideologie zijn gebaseerd op de koran! 

Hoe het handelen, de doelstelling ondermijnt. 

Oude garde heeft geen idee over de ontwikkeling proces van de islam, ze verdedigen niet de normen en waarden van het westerse cultuur als alternatief, maar blijven propageren dat de islam goed is! Lage intellectuele oefening en het verdediging van islamitische ideologie, maakt de bestrijding van jihadistische gedachtegang onmogelijk. In Nederland geboren Moslims krijgen van oude garde te horen dat hun islamitische geloof/ideologie eigenlijk beter is dan de westerse ideologie. Onder de motto, "islam is goed. IS is niet goed", worden kinderen gestimuleerd toch "de ware islam" te zoeken. Als gevolg, zien we razendsnelle groei van IS en andere Al-Qaeda georiënteerde bewegingen in Nederland.
De meerderheid van de immigranten is islamitisch, soennieten die een steeds groter percentage van de bevolking van grootsteden vormen, worden ondersteunt in de naam van de democratie! Regeringsleiders proberen islamitische politieke ideologie te verdedigen om jihadisten te bestrijden! Van indoctrinatie van onze kinderen op school, tot (beroeps)moslims in de politiek, tot het bouwen van moskeeën, tot het trainen van imams, tot het misleiden van de niet-islamitische burgers over de positieve bijdrage van islam aan de westerse gemeenschap. In plaats van politieke ideologie van de strijders te bestrijden, bestrijden de EU beleidsmakers kritiek op die ideologie zelf en wordt islam toch gefaciliteerd als een ideale ideologie/geloof!
Soennitische /salafistische jeugd kiest uiteindelijk toch voor de Jihadisme, bovendien gaan ze meerderheid vormen in Nederland!

In plaats van een eigen ideologie/ filosofie, eigen normen en waarden te verdedigen, onderwerpt politieke elite zich aan een vijandelijke ideologie en stelt dat de overheids instellingen moeten strijden tegen het fenomeen ‘Islamophobia’. Een term die is bedacht door de Salafistische islamisten, ten einde kritiek op islam mondiaal de kop in te drukken, terwijl in alle moslimlanden westerse ideologieën wettelijk verboden zijn! Vanuit corrupte instanties zoekt men inmiddels naar juridische mogelijkheden om kritiek op islam te verbieden en strafbaar te stellen. Zie, haatimams uit moslimlanden naar Utrecht, Rijswijk, Amsterdam, Rotterdam, Gouda! Klaarblijkelijk is de behoefte van de jihadistische massa hier aan zulke oorlog predikers groter dan wordt aangenomen.

Opiniemakers en politici mogen zich dus niet kritisch uiten over islam, omdat dit het niet-bestaande fenomeen islamofobie stimuleert. 
Maar, in werkelijkheid, hoef je niet meer "islamofobe" of PVV'er te zijn, om je naturelle rechten te verdedigen!


Met Vriendelijke Groeten,

Victor Leman, Florac Bosch, H. Westerdam, S. Leobergen, Arto Troyer, S. E. Konne, A. Thores, L. H. Dekker. W. Karmann, N. Korser, H. Vlaams, Berna Akker, R. E. Zycke, Adriana T., E. Born
Ellen
Geplaatst op: dinsdag 3 februari 2015 om 13:20
STEM NIET OP DE D66.

Het blijkt nu dat de D66 de grootste voorstander is geweest voor grootschalige immigratie uit moslimlanden!

De D66 is een bijwagen van het PvdA. D66 is sowieso een uiterst schadelijke partij voor Nederland.
Mensen die D66 stemmen, snappen niet dat D66 hun toekomst naar de bliksem helpt.

D66, GL en PVDA geven jihadisten de kans om hier aanslagen te plegen door weg te kijken, de zaken te bagatelliseren, af te zwakken. Door ze te pamperen (uitkeringen) geven, moskeeën te bouwen. Den Haag slaapt of verliest zich in gehakketak wat uiteindelijk niets oplevert. Een ware horror scenario, D66 in de regering. Van de regen in de drup of eigenlijk zelfs andersom. Een partij die verraad de oppositie door de regering te steunen samen me de christelijke partijen die ook kunnen parasiteren voor eigen zaakjes. Politiek is gedegradeerd tot een vieze handel of zwendel. Werkende mensen en die hele leven gewerkt hebben zijn hier de dupe van. Nu nog door alleen binnenlandse schurken, straks onder Pechtold van de Europese.

Pechtold verkoopt alles wat los en vast zit, en zelfs Nederland verkoopt hij voor een appel en een ei. Pechtold is de grootste en gevaarlijkste demagoog van het Binnenhof. En hij snapt ook nog steeds niet dat hij door de islamieten als een westerse christelijke hond wordt gezien! 

Wie deze coalitie steunt is trouwens niets waard en zijn succesje is maar tijdelijk.


D66 verwart en mixt gewoon wat begrippen, misleidt de mensen. En ieder die beweert dat de slachtingen, aanslagen en een aantal bloedige oorlogen van de afgelopen pak weg 25 jaar niets met de Islam te maken hebben hoort m.i. niet thuis in een landsbestuur. Dit houdt niet in dat alle moslims terroristen zijn, maar zij behoren wel tot een hele verkeerde sekte. Als we kijken naar het bloedvergieten wat de Islam teweeg brengt, kan dit niet tot een gewone godsdienst gerekend worden.
In ca 1500 jaar heeft zich geen enkele mildere afsplitsing voorgedaan, sterker nog ze worden met de dag bloeddorstiger. Als Rutte, Samson en Pechtold weer schreeuwen: "Dit heeft niets te maken met de Islam", dan zeggen we ook, Nederland is dit gedraai en gekonkel spuugzat.

Door de D66 gesteunde regering Rutte gaf onlangs miljoenen euro's aan de Moslimorganisaties! Goed georganiseerde islamisten worden steeds militanter in Nederland. Straat voor straat, wijk voor wijk zijn er etnische omwentelingen aan de gang. Nieuwe generaties worden in de moskeen opgevoed/opgeleid als jihadist!
Deze islamisering proces wordt door de D66, PVDA, CDA, en GL politici gesteund en richt zich fundamenteel tegen de belangen en behoeftes van de burgers. De gewone burger wordt tot de laatste door dit kabinet zeer nauwkeurig berekende cent zó uitgeknepen, het ideologische en glazentoren gebazel kent geen grenzen. 

Iedereen kan waarnemen dat ons land als gevolg van het tot nu toe gevoerde immigratiebeleid langzaam maar zeker naar de knoppen gaat. Het gaat niet alleen om het geld. De immigratie (99% bestaat uit de moslims) in Nederland is qua aantallen extreem veel geweest en in een te korte periode. De Nederlandse samenleving is overspoelt met moslims. De grote steden lijken inmiddels bijna islamitische enclaves.
Ons land gaat compleet naar de klote. We leven inmiddels in een schijn democratie: alles wat het volk wil wordt genegeerd en burgers bestempeld als groot gevaar voor burgers.


Intussen gaat de ongecontroleerde islamitische volksverplaatsing door, jihadisten hebben vaste voet in Nederland...Het zal ons nog vele vele miljarden kosten, betaald door de hardwerkende mensen; vooral de jeugd van nu zal de gevolgen later ondervinden. De onderzoeken constateren somber dat Nederland reeds ten prooi is gevallen aan de Islam, en met de Frankrijk hetzelfde dreigt te gebeuren.
Florac Bosch
Geplaatst op: woensdag 14 januari 2015 om 13:35
EU LEIDERS PROBEREN DE ISLAM VAN JIHADISME TE SCHEIDEN!


Bijna alle EU leiders beweren dat salafisme/jihadisme niets met de islam te maken heeft. EU leiders zijn bang en zij kennen de moslims niet. Europese leiders zijn stekeblind voor de gevaren van de veel te grote groep intolerante moslims: er zijn ongeveer 2 miljard moslims op de aarde, waarvan 1.7 miljard Salafist/soennitisch is. ISIS, HAMAS, AL-NUSRA, AL-QAEDA, BOKO HARAM, TALIBAN, AL-NUSRA etc. zijn allemaal soennieten/salafisten. Jihadisten vormen geen aparte sekte of partij etc. Om moslim te worden, moet men jihad accepteren! Jihad (heilige oorlog) is een kernwaarde, de basis van islam, net als bieden in de moskee. Iedere moslim moet minimaal 1 keer aan een jihad deelnemen, anders kan hij niet naar de paradijs! Daarom gaan moslimjongeren naar Syrië, Mali, Libië, Afghanistan of Irak om daar deel te nemen aan de gewapende strijd...

Merkel: "islam hoort in Duitsland"

De islam hoort thuis in Duitsland zegt ze maar hoort Duitsland thuis in de islam? Politici leven zo in hun eigen fantasie wereld! De demografische ontwikkelingen in Duitsland met een autochtone "fertility-rate" van 1.4 tegen een autochtone van bijna 6 zorgt ervoor dat Duitsland rond het midden van deze eeuw in meerderheid islamitisch zal zijn.  Beetje hypocriet van Merkel eerst roepen dat ze Charlie heet en nu zeggen dat alle moslims welkom zijn in Duitsland. Hypocriet... Laf is een beter woord. Zolang een politicus nog geen verschil ziet of weet tussen de sektes,disciplines en kernwaarden in het geloof dan blijft het probleem Islam bestaan en als Merkel hiermee door gaat is het einde CDU. Hoeveel domheid kan compact in een persoon zijn gestopt en dit is ook nog eens het voorbeeld voor onze Rutte.

Merkel slaat de handen in een met de Salafisten...Bijna 90% van de moslims in Duitsland zijn juist salafisten/jihadisten. Honderdduizenden mensen de straat op tegen terreur aanslagen van moslims! Maar de leiders die heel veilig ergens zich terug trekken blijven de islam maar steunen. Het volk is altijd als eerste de pineut en dat blijken de leiders niet te deren! Dit soort leiders moeten ook weten dat er overal waar de islam verschijnt, gaan oorspronkelijke culturen/beschavingen op termijn ten onder.
Merkel, Barosso, Cameron, Hollande kiezen voor de islam, en krijgen daarvoor een pluim van moslimlanden. Het is diep treurig en angstaanjagend.

Zijn ondertussen in Turkije alle christenen al niet uitgemoord? Denk aan Armeense genocide (De eerste christelijke bevolking van de wereld) Laat Turkije dat eens erkennen. Dit gaat ook hier gebeuren en Merkel weet dat... dit maakt haar een eng mens. Alles voor de macht, maakt niet uit of het bloed van haar eigen mensen vloeit.

De grote Franse bladen waren, zijn en blijven te laf om spotprenten over de islam te publiceren.

De gruwelijke dood van de tekenaars is zinloos geweest, de Europese machthebbers blijven blind en doof voor de moslims. De Nederlanders werden gedwongen begrip op te brengen voor de islam en de immigratie van islamieten. Nu heeft men een nieuwe manier gevonden; twee soorten islam. De goeden en de slechten. De slechten zijn de terroristen en IS, dat is geen echte islam. Dit hebben ze 25 jaar geleden ook gezegd, zo gaan we gewoon door, dat is alles alleen erger.
Erger is, dat de overheid na de aanslag in Parijs, in overleg met Marokkaanse en Turkse organisaties besloten heeft om moslimhaat beter te bestrijden. Onder de naam "moslimhaat bestrijding", doen ze van alles wat hun dictators dicteren en geven informatie aan de jihadisten door! Moslimleiders hebben zoveel macht dat ze in de Nederlandse politiek makkelijker kunnen infiltreren en journalisten, schrijvers, docenten in het openbaar kunnen bedreigen. Onder de naam positieve discriminatie zijn er tienduizenden Moslims gestationeerd bij de overheid instellingen. Veel moslims die bij de overheid werken hebben de banden met de Salafistische organisaties.

Turkse dictator Erdogan, en dit is dan de grote vriend van onze ongekozen EU-leiders, gaat nog verder: "islamofobie en racisme zijn oorzaak aanslagen Parijs", Niet de islam maar 'racisme. Haat zaaien en islamofobie' zijn drijvende krachten geweest achter de aanslagen in Parijs", zegt hij! Over ongeveer 20 jaar als de moslim de meerderheid hebben, worden de regels stuk voor stuk aangepast ( kijk maar naar Erdogan ) en krijgen de slachters van Paris etc. een heldenstatus. Hoe dom moet je zijn om dit niet te zien. Heel bizar. Dit is de prijs die we mogen betalen als dank voor het onbegrensd binnensluizen door onze 'bestuurders' van deze ideologie.

Kalifaat Erdogan en het politieke proces tegen Geert Wilders!

Turkse dictator dicteert ook over de grenzen. Turkije heeft 7 miljoen Euro gereserveerd om Turks-islamitische organisaties te mobiliseren! Turken moeten "lobbyen" om wilders te laten vervolgen! Turkije bekend als een zeer corrupte land, gaat nu haar corruptie virus in Nederland verspreiden! Met "lobbyen" bedoelen ze gewoon omkopen: met de drugsgeld gaan de turken Nederlandse politici en ambtenaren omkopen! Erdogan dringt bij de Turkse organisaties om het proces tegen Geert Wilders te steunen! Dat is hun antwoord c.q. oplossing op de aanslag. Europa heeft via immigratie de jihadist uitgelegd voor infiltratie, dreiging en dominantie en dreigt het slachtoffer te worden van haar jarenlange falende beleid. Sommige regeringen proberen om politieke redenen de feiten te verdoezelen. Ze propageren dat dit alles niets met de islam te maken heeft...Op deze manier proberen ze dat de islamisering proces niet verhindert wordt!

Men wilt dus de vrijheid van mening beperken. Dit hebben ze besloten voordat zij aantraden voor de hypocriete polonaise voor het vrije woord in Parijs. En de Parijse demonstratie is dezelfde oude politiek, bekende symboolpolitiek van de elite. Er is niets veranderd, het blijft de kop in het zand steken van de gevestigde politieke elite. Elite staat achter zijn oude beleid: Kritiek op de immigratie van moslims is al strafbaar geworden: "Minder moslims,minder Marokkanen instroom" is strafbaar geworden in Nederland... Nederland gaat ten onder aan zijn naïviteit en baantjesjagerij.

Overheden nemen geen afstand van hun eigen islamiserende beleid, nl, het binnensluizen van miljoenen moslims in Europa, waarvan een deel jihadistische moordenaars, en een groot deel sympathisanten daarvan. Terwijl de gevaarlijkste dreiging voor Europa momenteel de dreiging van, "instroom van meer moslims" is, wilt de politieke elite niet stoppen met zijn "meer moslims" beleid!
Islam is altijd via zijn bekende immigratie politiek verspreidt! De zwaarden uit de tijd van Mohammed, voor moslims de meest perfecte mens, zijn de kalasjnikovs van nu. ISIS, HAMAS, AL-NUSRA, AL-QAEDA doen exact hetzelfde.De basis hiervoor is te vinden in het Koran, een politieke ideologie, die zijn bekende heilige oorlog weer hervat om de islam over de EU landen te verspreiden.

Hoe kun je de ene Jihadist vereren en tegelijkertijd de andere veroordelen? Is dat allemaal wel oprecht? Laffe EU leiders willen geen afstand nemen van een intolerante en gewelddadige godsdienst en een splijtzwam in onze samenleving. Steeds maar weer proberen de Islam van terrorisme te scheiden gaat ons heel erg de keel uithangen. Maar helaas het is de islam maar in zijn echte vorm. Welke kritiek dan ook op de Islam afdoen als discriminatie of zelfs racisme zal ook niet leiden tot het beoogde resultaat. Wanneer men dit soort zaken blijft proberen te onderdrukken en weg te wuiven, zal het uiteindelijk leiden tot meer extreem verzet, vanwege de frustratie dat men niet luistert. De moslim op zich is extreem in hun belevenis van hun "religie". De Koran staat boven alle wetten, regels, normen en waarden van de westerse staat waarin de moslim leeft. De opvoeding zou streng zijn en datzelfde wel maar dan op de islam manier en Koran. 

Achterlijke beleidsmakers ontkennen dat wat wij hier 'terrorisme' noemen, in islamitische landen gewoon de wet is...
De laffe Europese overheden zijn een geweldige instrument voor de islamitische moordenaars. Door hun hypocrisie helpen zij de kwaad en ondermijnen zij onze democratie. Hun geïmporteerde islam heeft op alle fronten gewonnen en de autochtone bevolking nog banger gemaakt dan ze al waren want alle grootspraak van de demonstranten dat ze niet bang zijn is loze praat.

Onbekwame leiders zeggen weer dat de islam goed is! De angst overheerst: angst bij de elite voor de islam en daarom alles doen om de islam-aanhangers maar te vriend te houden. Louter islam-apologeten, schijnheilige weg-met-onzers, politiek correcte draaihalzen en dhimmie knipmessen passeren de revue. Angst bij de moslims om niet voor vol aan te worden gezien en daarom krampachtig aan hun geloof c.q. regels vast te houden. Vergeet niet de extremisten ontzien niemand ook hun eigen geloofsgenoten niet. Dat is de reden dat een moslim nooit een terreurdaad zal veroordelen op een enkele uitzondering na, die alle respect verdient. Juist een overheid hoort zijn burgers te beschermen en zich tegen het extremisme te weer te stellen, maar op dat punt geeft geen enkele regering in Europa thuis en daarom voelen de autochtone burgers zich onveilig in Europa. De zg politieke elite en haar propagandisten in de media zijn dus verantwoordelijk voor het enorme speelveld, dat islam en vooral de actieve intolerante elementen daarin is gegeven door de doctrine van de volstrekt doorgerotte en perverse politieke correctheid, een dwangdenken en redeneren net zo ziek en schadelijk als Islam. Veel EU leiders zijn nog steeds van mening dat we alle jihadisten met open armen moeten ontvangen,deze collaborateurs zijn bang dat arme moslims beledigd zouden kunnen worden. Echter moet men goed beseffen dat het begrip 'beledigd zijn' voor de fundamentalistische nauwelijks grenzen kent. Het kan ermee eindigen dat de aanwezigheid van een kerkhals een 'belediging' voor de islam wordt opgevat. Islam en de huidige politiek elite is een dodelijke combinatie voor de westerse volkeren. De islamitische infiltratie bij de EU staten zorgt ervoor dat de discussie wordt gesmoord.
Door dit soort uitingen van de landverraders in Europa, krijgen de jihadisten voet aan de grond voor hun weer in de voordeel. Ze lachen er om hoe het westen vrijgevend met tolerantie omgaan.

Omdat de Koran en de Hadith de moslims aanspoorden tot geweld tegen ongelovige mensen, en hen namens God vermoordden, zijn de echte Islam standpunten van Al-Qaeda, Hamas en ISIS gebleven. De standpunten van de Jihadisten zijn de echte islam. Als de moslims nog geen macht hebben, dan laten ze zien dat ze ook tolerant zijn. Maar als ze de macht hebben, worden ze opeens dominant, radicaal ,extremistisch, en laten ze aan iedereen hun echte gezicht en tanden zien.
Het grootste gevaar dat ons bedreigt, komt van binnenuit! Het zijn onze regenten die nog meer moslims importeren: de import van dit verderfelijke geloof gaat gewoon door ...Niet alleen de islam is het grootste gevaar maar de onverantwoordelijke elite die onze grenzen wijd heeft opengezet om zoveel mogelijk stemvee binnen te halen. Deze slaapwandelende elite ziet en beseft best wat ze aanrichten maar verkiezen het niet te willen zien omwille van de macht en Brusselse goudpotten. Ze zijn nu 'geschokt' maar het enige dat zal veranderen is meer geld en persoonlijke beveiliging. Hun zorg voor de bevolking zal niet verder gaan dan de gebruikelijke 'ze dronken een glas, ze deden een plas, en ze lieten alles zoals het was'.


Het is een fatale fout geweest zoveel moslims in onze landen toe te laten, dit alles danken wij aan onze bestuurders die over de jaren hun kop in het zand hebben gehouden om de waarheid maar niet te hoeven zien.
Elke moslim in EU, is een toekomstig lid van deze Jihadisten. Want alles wat jihadisten nu doen tegen onschuldige mensen, hebben de moslims 1400 jaar lang tegen andere onschuldige mensen gedaan. Het is geen kwestie van verlichting maar van verplichting, derhalve Vrijwaring van godsdienst. 
Het wegkijken zit zo diep daar moet wel een generatie overheen gaan. En intussen zit de vijand helemaal onder ons en gaan gewoon hun gang. 

Maatregelen:

Stoppen met importeren van een overtuiging die niet past binnen alle andere overtuigingen.
De aanhangers van de islam dienen binnen het westen ingedamd te worden, m.a.w. geen uitbreiding van buitenaf en die er zijn kunnen blijven en zich vermenigvuldigen echter binnen de wet Vrijwaring van godsdienst.

- De jihadisten of ze nu nog willen gaan, dan wel terugkeren, moeten het land uit. NL-paspoort intrekken en op de zwarte lijst,geen toegang meer tot NL. IS strijders laten gaan, paspoort afpakken en nooit meer Nederland in;

- Grenzen dicht voor immigranten uit moslimlanden, een onmiddellijk verbod op immigratie uit islamitische landen, uitzetting van criminelen en jihadisten inclusief hun familie, vrienden, helpers en allen die op sociaal media en in moskeeën heulen met de islamitische massamoordenaars;

- verbod op de bouw van moskeeën.

- Moslims moeten een eed op de Nederlandse grondwet afleggen ! Deze ideologie/religie van moord, haat en discriminatie willen we nu niet en nooit niet in Nederland. 

- geen uitkeringen meer naar het buitenland;

- stoppen met de dubbele paspoort ...

- imams uitwijzen; Ophouden met het pamperen van moslims

- de staatsomroep eens opheffen en neutrale zender ervan maken en ook daar dus vrijheid van meningsuiting.
- Er dient wetgeving te komen dat religieuze groeperingen, of welke stroming dan ook, nooit en te nimmer de democratie kunnen misbruiken enkel en alleen door aantallen.
Florac Bosch
Geplaatst op: vrijdag 21 november 2014 om 14:59
Terwijl de islam gewelddadig oprukt van Irak en Syrië tot in onze straten, de politiek in meerderheid kijkt weg van de werkelijke problemen en islamitische apartheids-gebieden worden steeds groter in Nederland!

Helaas is het nu overduidelijk dat de moslims ons uitkeringsparadijs niet zullen verlaten, in tegendeel zullen ze apartheids--gebieden creëren in Nederland. In Nederland dreigt een soort midden-oosten toestand te ontstaan. Overal in de steden zijn er jihad strijders actief, imams en andere moslimstrijders zijn bezig om jonge mannen en vrouwen te opleiden! Ze stellen onomwonden dat Nederland moet worden overgenomen. Moslims zouden nieuwe instroom te bevorderen via meer bruiden uit een islamitische land halen, hun kinderen als anti-Nederlands opvoeden etc.. Op die manier wordt er een nieuwe bevolking gevormd die heel snel in aantal toeneemt. Ondertussen is het aantal moslims in Nederland explosief gegroeid. De vele Jihadisten uit Marokko, Turkije, Somalie, noordelijk Afrika en het Midden-Oosten doen ook het aantal illegale moskeeën en korancursussen.
Er ontstaan steeds meer moslimscholen, eigen gebieden, waar grote moskeen gebouwd worden. 
De kansen op integratie zullen steeds kleiner worden en de kansen op een permanente apartheid in onze samenleving worden steeds groter naarmate het aantal Moslims groter is en de instroom blijft voortduren. Dit betekent een permanente bron voor het ontstaan van spanningen en conflicten. Dit apartheid in Nederland, mede mogelijk gemaakt door de slechte politici en kerkleiders!
Aparte moslimbevolking in Nederland groeit explosief:Islamisering neemt hand over hand toe. islamitische samenlevingen zullen andersdenkenden/-gelovigen nimmer als gelijkwaardig beschouwen, laat staan gelijkwaardig behandelen, om de doodeenvoudige reden dat zulks niet met de in de koran gepropageerde doctrines strookt. Voor vooral autochtone vrouwen wordt het in de toekomst steeds gevaarlijker en enger in ons land. Begrijpen ze wel in Amsterdam wat dat in de toekomst zal gaan betekenen voor alle vrouwen? Apartheid, tweedeling , discriminatie in de hand werken.

Nederland zal aan deze islamitische wetten kapot gaan. Nu is het maar de vraag of dat wenselijk is; de kiezer heeft dit nooit geweten. Er is nooit een referanda geweest over de belangrijke omwentelingen! en ook de kiezer heeft nooit geweten waar hij aan toe is vóór hij zijn stem uitbrengt. 
Aan de andere kant, het bestuur fraudeert door gestuurde massa uit Turkije, Somalie en Marokko stemrecht te geven: Als dan ook nog de toezichthouders van Nederlandse vlag, taal en cultuur haten! 

Niet alleen PVDA, maar ook het CDA en D66 spelen al tientallen jaren spelletjes. Ze zijn niet duidelijk, draaien om de echte problemen heen. Ook zie je dat het CDA probeert weer aan de macht te komen!

Wat dat betreft doet het CDA, puur islamisering, ze helpen voor de verbreiding van moslimmacht in Nederland! Als een derde van de stemmers uit praktisch anti-Nederlandse islamieten bestaat, met de gevaarlijke instinct opereert is dan deze vorm van democratie niet gedoemd om het land naar de ondergang te sturen?
Het grootste gevaar zijn juist de nationalistische Turken en Marokkanen die hier geïsoleerde machtsblokken vormen die zich door huwelijksmigratie en hoge geboortecijfers snel uitbreiden en hele wijken en steden overheersen. In dat streven worden zij gesteund door verdwaasde gemeentes wetenschappers en onze overheid, die hen daartoe voorziet van uitkeringen, subsidies, gezondheidszorg, huisvesting en het openlijk gedogen van hun gevaarlijke doel, terwijl geen enkele Nederlanders in Turkije of Marokko een vergelijkbare verblijfsvergunning krijgt (met de stemrecht, uitkering, huis, scholing etc..)... 

Stop dus nu met die verblijfsvergunningen, gratis NL nationaliteiten aan de Somaliër, Turken en Marokkanen!
Het is vragen om problemen. Het benoemen van mensen met een andere nationaliteit op politieke, bestuurlijke of belangrijke functies deugt gewoon niet. Marokkaanse en Turkse politici maken meteen duidelijk waar hun loyaliteit ligt, in ieder geval niet bij Nederland. Nu de sterk gegroeide Turkse en Marokkaanse regio's leven bovendien steeds meer bij elkaar, vooral in eigen buurten en wijken in de grote steden. In veel van die buurten is het aandeel van de Marokkanen of de Turken zo hoog, dat het geen enkele moeite kost om een sociaal leven te leiden zonder enige kennis van de Nederlandse taal. De Nederlandse overheden en sociale instanties vergemakkelijken dat nog door voorlichtingsmateriaal in alle belangrijke allochtonentalen te verspreiden. De winkels in de buurt worden gedreven door mede-immigranten, de producten worden aangeprezen in de eigen taal en de omgangstaal is ook Turks of Arabisch... De kabel en de satelliet-tv zorgen voor programma's uit Turkije of de Arabische wereld.
Jihadstrijders, moslimjongeren bewijzen dat de Islam gevaarlijk is voor ons! Uit het voorgaande is duidelijk geworden dat de beleidsmakkers schuldig zijn aan een tweedeling in de Nederlandse samenleving. De vraag is of hierdoor een maatschappelijke ramp is ontstaan. Dit lijkt zeker het geval te zijn! Alles wijst erop, dat het zover gekomen is. De radicale lobby die een expliciete de-Islamisering van Europa voorstaat, is voor de meeste Nederlanders nog onbekend, maar hun houding tegenover de Islam sluit wel aan, bij de gevoelens van een veel grotere groep.
De radicale lobby cultuur die hier agressief opdringt is niet anders dan een soort tribusachtige overblijfsel, agressiviteit van de analfabeten! Maar als jij zelf dit soort ongepaste niet naturelle gewoontes cultuur noemt en je beleid baseert op deze waanzin dan is er een grote gevaar voor je medemens. 

We moeten niet langer pikken, het is een aberratie. Een gruwel. Deze racistische, discriminerende, onderdrukkende en mens-vijandige ideologie verpakt in cultuur en religie is het ergste wat ooit is uitgevonden om mensen te knevelen. Als deze apartheid, onderdrukking en onderwerping doorgaat ziet het er heel slecht uit voor de autochtone vrouwen. Laat ze meteen verhuizen naar een islamitisch land met eigen cultuur en religie met geboden en verboden. Wat doen die fundamentalisten eigenlijk hier?

Met Vriendelijke Groeten.

Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen, A. Thores, Lidya Dekker

Plaats een reactie

Ik wil mij graag aanmelden voor de One11-nieuwsbrief.


WaarWie

Bram Vermeulen

Bram Vermeulen

Bram Vermeulen (1974) woont sinds maart 2009 in Istanbul en is daar correspondent voor NRC Handelsblad, het NOS Journaal en de Wereldomroep. Daarvoor was hij zeven jaar correspondent in zuidelijk Afrika voor dezelfde media vanuit Johannesburg, Zuid-Afrika. In 2008 werd hij door de Nederlandse Vereniging van Journalisten uitgeroepen tot Journalist van het Jaar vanwege zijn berichtgeving over de gewelddadige verkiezingen in Zimbabwe. Hij schreef het boek 'Help ik ben blank geworden', over zijn mislukte integratie in Afrika. Vermeulen studeerde journalistiek in Tilburg en internationale betrekkingen in Amsterdam. Momenteel werkt hij aan een zevendelige televisieserie over Turkije die de VPRO vanaf eind maart 2011 uitzendt.

Waarom

“Turkije is een land waar je voortdurend langs de grote vraagstukken moet dansen. De geschiedenis is een mijnenveld. Wie er met Hollandse directheid bovenop duikt, vangt bot. Fethiye Çetin toont aan dat er een andere manier bestaat om het debat te voeren. Een kleine vrouw die met een klein verhaal en kleine woorden een kier opent in de ziel van Turkije en de lezer erin laat kijken. Daar kunnen politici, opinieleiders en journalisten van leren.”